Cum poti plasa o comanda pe Cadoria.ro?

Toate produsele din magazin se comercializeaza personalizate. PRETURILE AFISATE PE SITE INCLUD PERSONALIZAREA cu text si/sau poza, in functie de tipul obiectului comandat.


Daca v-ati hotarat asupra cadourilor pe care doriti sa le comandati, recomandarea noastra este sa va creati un cont inainte de a plasa o comanda ferma. Crearea unui cont de client este GRATUITA si va aduce multiple beneficii precum:

  • Aveti un istoric al comenzilor
  • Va puteti salva una sau mai multe adrese, in viitor putand plasa o comanda mult mai rapid
  • Puteti urmari stadiul comenzilor dumneavoastra
  • Beneficiati primii de cele mai noi promotii si aflati primii de promotiile cu stoc limitat sau diverse bonificatii pentru clientii fideli

Pentru a plasa o comanda puteti urmari pasii de mai jos

Pe pagina produsului ales, puteti incarca pe rand fotografiile/fotografia si textul/textele dorite a face obiectul personalizarii. Daca doriti sa comandati mai multe produse de acelasi fel, insa personalizate diferit, puteti opta pentru modificarea cantitatii dorite in cosul de cumparaturi, dupa ce in prealabil ati incarcat pentru fiecare produs in parte imaginea si textul dorite pentru personalizare. Unele produse permit doar personalizarea cu text sau doar cu poza dar pot avea diferite accente de culoare, selectabile prin click pe culoarea dorita.

Comanda produselor se face prin adaugarea acestora in cosul de cumparaturi.

Finalizarea comenzii dvs. necesita alegerea firmei care va realiza transportul si metoda de plata.

Dupa lansarea comenzii veti primi automat un e-mail cu datele comenzii dvs. si termenele de executie/livrare.

In cazul in care doriti sa solicitati informatii suplimentare, numarul nostru de telefon va sta la dispozitie: 0768 678 678