Confidentialitatea datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre Direct Target srl, inregistrata la ANSPDCP cu numarul de inregistrare 21143 si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

Direct Target srl garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: Direct Target srl, Zalau, Str. Noua, Nr. 1, Bl. N11, Sc. A, Et. 2, Ap. 5.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Direct Target srl sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Direct Target srl, prin reprezentantul legal al acesteia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@directtarget.ro

Livrare

Livrarea produselor comandate se face numai pe teritoriul Romaniei. Atentie: in cazul in care adresa de livrare se afla intr-o localitate ce nu este in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client. In aceste situatii, echipa cadoria.ro va va comunica inainte de a trimite coletul costul transportului si veti avea posibilitatea sa renuntati la comanda. 

Livrarea se face prin curier in 24-48 de ore de la primirea comenzii, in situatiile in care aceasta este procesabila. Exceptii fac zilele de weekend.

Detalii referitoare la regula de livrare gasiti aici http://cadoria.ro/pagina/livrarea-cadourilor-personalizate-pe-cadoria-ro_4.html

Modalitati de plata

Plata ramburs

Daca alegeti plata ramburs, costurile produselor cumparate se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.

Plata prin transfer bancar

La plata prin transfer bancar a produselor, livrarea se va face dupa confirmarea electronica a efectuarii platii, la adresa comenzi@cadoria.ro, ridicarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat, neimplicand niciun fel de obligatie financiara din partea dvs.

Returnarea Produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati telefonic  sau sa ne scrieti un e-mail la adresa comenzi@cadoria.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

  • Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor.
  • Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului.
  • Produsul nu prezinta urme de utilizare.
  • Produsul este in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau produsului.

Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar Direct Target srl va fi exonerata de orice responsabilitate.

Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 7 de zile, in cazul in care clientul solicita acest lucru, sau, se vor trimite produsele rectificate, in concordanta cu comanda lansata initial.

Garantia produselor Cadoria.ro

Cadoria.ro ofera un certificat de 12 luni garantie pentru cadourile cu mecanism electronic, certificat ce insoteste fiecare cadou din aceasta categorie (pe spatele facturii fiscale). Pe pagina produselor este specificata, acolo unde este cazul, perioada de garantie. Pentru celelalte obiecte personalizate, nu oferim garantie, personalizarea realizandu-se dupa obtinerea unui bun de executie (validarea prin e-mail a machetei grafice) de catre client, va recomandam sa acordati mare atentie tabelului de caracteristici de pe pagina fiecarui produs si sa solicitati machetele grafice prin e-mail inainte de personalizarea propriu-zisa, in caz contrar, cadoria.ro va fi exonerata de orice raspundere.

Solicitarea garantiei se face la sediul Direct Target din Zalau si este necesar sa se prezinte:

- Documentul fiscal de cumparare (factura)
- Certificatul de garantie completat
- Produsul si ambalajul original
- Descrierea detaliata a defectelor produsului.

Nu se asigura garantie pentru produsele care prezinta semne evidente de uzura, utilizare necorespunzatoare sau orice semn care indica faptul ca defectul putea fi cauzat de altceva decat de o problema/defect de fabricatie.

In cazul in care se constata un defect de fabricatie sau nerespectarea caracteristicilor produsului, acesta va fi inlocuit sau reparat dupa caz, ori se va restitui contravaloarea produsului in cazul in care niciunul dintre aceste lucruri nu este posibil.

Atentie!

Magazinul Cadoria intra la exceptii privind dreptul de retragere, cf. art. 16 lit. c din OUG 34/2014

 

cadoria.ro este proprietatea Direct Target srl, Capital Social 200 Lei, societate inregistrata la Registrul Comertului Salaj sub nr. J31/131/2003, CIF RO15270916

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu au fost rezolvate prin email sau cu o persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu echipa de management a societatii, reprezentata prin ing. Stefan Szentkiralyi, la adresa office@directtarget.ro.