Cum poti plati cadourile personalizate de pe Cadoria.ro?

Ai la dispozitie 4 modalitati de plata a cadourilor personalizate, astfel incat sa iti fie cat mai comod. Mentionam ca daca doresti livrarea produselor direct la destinatarul cadourilor, recomandam plata online sau prin transfer bancar. Astfel destinatarul nu mai trebuie sa achite nimic ci se va bucura de cadou fara alte incurcaturi.


1. Plata ramburs - la primirea coletului de la reprezentantul firmei de curierat se achita cash contravaloarea comenzii. Aceasta metoda de plata nu este recomandata daca vreti sa trimiteti direct cadoul la destinatar deoarece persoana respectiva va trebui sa achite contravaloarea produselor si transportului.

2. In avans - posibila pentru persoanele juridice si fizice prin Ordin de Plata in contul firmei, sau prin Transfer bancar/Depunere numerar in contul firmei.

3. Online, cu cardul - prin solutia Plati Online. Selectati in cosul de cumparaturi aceasta optiune, dupa care completati datele solicitate de catre procesatorul de plati.Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

4. Live in magazin - in cazul in care ridicati produsele din magazinul nostru din Zalau, B-dul Mihai Viteazul - Galeriile Meses

Va rugam sa tineti cont ca, pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca si 'Cadoria'.