Livrarea cadourilor personalizate


TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZILE DE PESTE 250 LEI

Transportul se realizeaza prin reteaua GLS Curier - acoperire nationala. Costul transportului este de 25 lei pentru comenzile ce nu depasesc 250 lei. Peste acest prag, livrarea este gratuita!


Cum procesam comenzile si livram

Procesarea comenzilor se face in ordinea primirii acestora, personalizarea cadourilor cere timp si implicarea echipei (preluare comenzi->design grafic->atelier personalizare->ambalare). Din aceste considerente, cadoul comandat va fi transmis firmei de curierat pe care ati ales-o in maxim 48 de ore de la receptionarea comenzii (pentru comenzile preluate de luni pana vineri). De aici intervine durata transportului propriu-zis, in functie de alegerea dvs.

Atentie! Regula de mai sus de procesare a comenzilor NU ESTE VALABILA in cazul sarbatorilor (Craciun, Valentine s Day, etc). In aceste situatii pot aparea intarzieri in livrarea produselor comandate din cauza numarului mare de comenzi care urmeaza a fi procesate. Termenul de livrare va va fi comunicat de un membru al echipei Cadoria, telefonic sau prin e-mail. Pentru a va asigura ca primiti la timp un cadou cu ocazia unei sarbatori, va rugam sa plasati comanda din timp.

Va multumim,
Echipa Cadoria.ro