Livrarea cadourilor personalizate


TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZILE DE PESTE 150 LEI

Transportul se face prin curier rapid in localitatile cu acoperire de Fan Courier, Urgent Curier, Sprint Curier, Nemo Curier, in rest, prin Posta Romana. Desigur, puteti opta pentru livrarea prin intermediul serviciilor de curierat si in afara ariei de acoperire, cu mentionea ca va trebui sa platiti kilometrii suplimentari, conform tarifului curierului ales. Un operator Cadoria va confirma costul final al comenzii si al transportului telefonic. Pentru mai multe detalii puteti consulta tabelul de mai jos.

Modalitate transport  
Pret transport  
Durata transport   
Localitati  acoperite
Urgent-Cargus 19 lei 1 zi acoperire Urgent Curier
Fan Courier 19 lei 1 zi
acoperire Fan Courier
PrioriPost (ridicati coletul de la oficiul postal)
17 lei 1-2 zile acoperire PrioriPost

Cum procesam comenzile si livram

Procesarea comenzilor se face in ordinea primirii acestora, personalizarea cadourilor cere timp si implicarea echipei (preluare comenzi->design grafic->atelier personalizare->ambalare). Din aceste considerente, cadoul comandat va fi transmis firmei de curierat pe care ati ales-o in maxim 48 de ore de la receptionarea comenzii (pentru comenzile preluate de luni pana vineri). De aici intervine durata transportului propriu-zis, in functie de alegerea dvs.

Atentie! Regula de mai sus de procesare a comenzilor NU ESTE VALABILA in cazul sarbatorilor (Craciun, Valentine s Day, etc). In aceste situatii pot aparea intarzieri in livrarea produselor comandate din cauza numarului mare de comenzi care urmeaza a fi procesate. Termenul de livrare va va fi comunicat de un membru al echipei Cadoria, telefonic sau prin e-mail. Pentru a va asigura ca primiti la timp un cadou cu ocazia unei sarbatori, va rugam sa plasati comanda din timp.

Va multumim,
Echipa Cadoria.ro