Plata cadourilor personalizate pe Cadoria.ro

Plata produselor pe Cadoria.ro se poate face:

1. Plata ramburs - la primirea coletului de la reprezentantul firmei de curierat se achita cash contravaloarea comenzii.

Aceasta metoda de plata nu este recomandata daca vreti sa trimiteti direct cadoul la destinatar deoarece persoana respectiva va trebui sa achite contravaloarea produselor si transportului.

 

2. In avans - posibila pentru persoanele juridice si fizice prin Ordin de Plata in contul firmei, sau prin Transfer bancar/Depunere numerar in contul firmei.

 

     3. Online - prin solutia Plati Online. Selectati in cosul de cumparaturi aceasta optiune, dupa care completati datele solicitate de catre procesatorul de  plati.
    


     4. La magazin - in cazul in care ridicati produsele din magazinul nostru din Zalau, B-dul Mihai Viteazul - Galeriile Meses

Peste 12000 de clienți fericiți - Personalizăm emoțiile tale!

Serviciu clienti
Cum comand Cum platesc Termeni si conditii Date contact Harta site
Cuvinte cheie Cadoria ofera cadouri personalizate,imprimari, personalizari, cadou personalizat, cadouri online, idei de cadouri, obiecte promotionale, cadouri business, promotionale, gravura, inscriptionare, personalizare, imprimate, inscriptionate, inscriptionari, cadouri aniversare, cadouri zile de nastere,
cadouri gravate, cadouri de sarbatori, cadouri de dragoste, cadouri
Livrare rapida

Cumpara in siguranta

Plateste in siguranta

Personalizarea obiectelor de pe Cadoria.ro este inclusa in pret! Reduceri pentru cantitati mari!